Un menú para cada día .Comentaris:(0)

Menús pràctics per a cada dia

Mostrar totes les dades

Raíces del vino natural . un año de viña

Isamat, Clara

Comentaris:(0)

Un recorregut per 27 cellers de tot Espanya productors de vins naturals, brous obtinguts amb el mínim d'intervenció possible. Arrels del vi natural ofereix al lector un itinerari eminentment fotogràfic amb el qual podrà observar de prop el paisatge en el qual creixen les vinyes, les entranyes dels cellers o el dia a dia dels propis productors. El llibre s'articula en funció de les quatre estacions i en cadascuna d'elles podrem descobrir diferents cellers al costat dels seus respectius viticultors. L'autora ens ofereix informació bàsica dels processos que cada un dels productors porta a terme en l'elaboració dels seus vins, i aquests al seu torn expliquen el seu interès per la vinya mitjançant petits textos manuscrits.

Mostrar totes les dades

100 activitats Montessori per acompanyar l'infant en el seu descobriment del món .

Hermann, Ève

Comentaris:(0)

La pedagogia Montessori, reconeguda internacionalment, promou la independència, la confiança en un mateix i la concentració de l’infant. Aquest llibre exposa les idees essencials d’aquesta pedagogia i proposa activitats per, Acompanyar i despertar la comprensió del món en l’infant. Ajudar l’infant a tenir cura d’ell i el seu entorn.

Mostrar totes les dades

La natura .

Hermann, Ève

Comentaris:(0)

Nous títols inspirats en el mètode Montessori, un sistema educatiu basat en l’estimulació positiva, el reconeixement a la individualitat i el respecte al nen. Divertides activitats per realitzar conjuntament pares i fills!

Mostrar totes les dades