El camí de l'artista . un curs per despertar la teva creativitat

Cameron, Julia

Comentaris:(0)

El camí de l’artista és una guia imprescindible per superar les creences limitadores, les pors i les incerteses que inhibeixen les veritables capacitats creatives que tots posseïm en algun àmbit de l’activitat artística, ja sigui escriure, pintar, ballar o compondre. Julia Cameron ens acompanya en un viatge extraordinari de dotze setmanes que ens permetrà despertar el nostre extraordinari poder creatiu, un potencial que dormia dins nostre sense que ni sabéssim que existia.

Mostrar totes les dades

Aventuras empresariales . doce cuentos clásicos sobre Wall Street

Brooks, John

Comentaris:(0)

Què tenen en comú el fiasco del model de cotxe Ford Edsel, el fulgurant ascens de Xerox i l'increïble escàndol de General Electric? Doncs que totes elles són empreses emblemàtiques que, en un moment donat, van saltar a la fama per algun fet concret i que John Brooks recull en aquest llibre. Històries sobre Wall Street, sobre els seus defectes i els seus excessos, amb personatges fascinants que entrellacen drama i aventura, i revelen les maquinacions i la naturalesa volàtil del món de les finances.

Mostrar totes les dades

Les escoles que canvien el món .

Bona, César

Comentaris:(0)

El nou llibre de César Bona ens convida a conèixer de primera mà alguns dels casos més meravellosos que estan succeint en l'àmbit educatiu, excel·lents exemples de que l'educació dels nostres fills, la manera d'ensenyar-los, es pot fer d'una altra manera i, el millor de tot: que funciona. Hi ha escoles que estan canviant l'educació.No són a Finlàndia ni a Suècia, són aquí. Unes són rurals i altres públiques, algunes tenen alumnes d'infantil i de primària, altres, a més, de secundària, de batxillerat o d'FP, però totes són«escoles Changemarker»i estan preparades per liderar una autèntica transformació educativa.

Mostrar totes les dades

Desconeguts a la porta de casa .

Bauman, Zygmunt

Comentaris:(0)

De sempre, els que fugen de la violència i la brutalitat de les guerres han anat a buscar refugi en altres indrets on poder tenir una vida digna: vénen a picar a casa, i per als que som darrere la porta, els refugiats sempre han estat uns desconeguts, uns estranys que generen por pel sol fet que no sabem qui són. Ara aquesta dinàmica històrica s’ha imposat al món de manera generalitzada. La «crisi dels refugiats», i la dels immigrants, permanentment difosa pels mitjans de comunicació, aclapara Europa i presagia el col·lapse del nostre sistema social. Ha generat un veritable «pànic moral» entre la gent que sent amenaçat el seu benestar.Zygmunt Bauman analitza els orígens, les causes i l’impacte d’aquest pànic moral i de la crisi humanitària que estem vivim. Clama perquè assumim la nostra interdependència com a espècie, i construïm ponts, no pas murs, que ens permetin viure junts de manera solidària i cooperativa amb les nostres diferències d’opinions i creences.

Mostrar totes les dades