La docu-web de Fulleda és un lloc d'Internet on trobaràs notícia de tota la documentació pública i de lliure accés que arriba, genera o adquireix l'Ajuntament i la Biblioteca de Fulleda.

Cada document està identificat per les seves dades descriptives (tipus de document, títol, autors, edició, data, etc), un resum en el cas de llibres o material multimèdia, un index del contingut en el cas de les revistes, una foto de la portada, perquè sàpigues com és el document del parlem, i la seva localització a Fulleda, per tal que el puguis consultar sempre que vulguis. Una o vàries matèries, perquè tinguis una orientació general de què va el document (sociologia, agricultura, economia, etc), i un seguit d'etiquetes o paraules clau, que identificaran més en detall el contingut del mateix.

També us donem l'opció de participar activament en la web, fent comentaris sobre el material que es presenta, de manera que si heu llegit o consultat tal o qual document, podeu deixar un comentari sobre el que us ha semblat.

Presentació del contingut

La docu-web té un format semblant a un blog, així les darreres entrades que apareixen corresponen als darrers documents introduïts. En aquest format de presentació tipus blog, de cada document en veuràs la portada, el títol, autor/s (si en té), el número de comentaris que té el document, i el resum o accés a l'índex en el cas de les revistes. També tens l'opció “Mostra totes les dades”, que et portarà a veure més detalls d'aquell document.


Vista resumida d'un document

Quan piques sobre l'opció “Mostra totes les dades”, t'apareixen més dades sobre aquell document, quin tipus de document és, dades de l'edició, on pots trobar el document, les matèries i etiquetes que té, i pots veure els comentaris que n'ha fet algú a aquell document o bé posar-ne un. Per això hauràs d'omplir el formulari que surt amb el teu nom, adreça de correu electrònic, el comentari, i requadre codi de la imatge hauràs de teclejar les lletres i números que veuràs en vermell a la imatge de sobre (és per seguretat). Aleshores piques sobre “enviar” i el teu comentari apareixerà juntament amb la descripció completa del document.

Vista en detall d'un document


Les opcions de menú

Al menú que apareix a la part dreta de la pàgina, trobaràs una sèrie d'opcions:

Pàgina principal: per tornar a l'inici.

La docu-web: per trobar les explicacions de com funciona la docu-web

Col·lecció local: sortirà un llistat només dels documents que tracten sobre Fulleda i la comarca

Novel·la: sortirà un llistat només amb les novel·les que tenim disponibles

Revistes: sortirà un llistat només de les revistes

Multimèdia: sortirà un llistat només del material multimèdia

Llibres: sortirà un llistat només dels llibres

Totes les matèries: sortirà un llistat amb totes les matèries introduïdes fins al moment. En picar sobre una matèria, sortirà un llistat de tots els documents que contenen aquella matèria

Totes les etiquetes: sortirà un llistat amb totes les etiquetes introduïdes fins al moment. En picar sobre una etiqueta, sortirà un llistat de tots els documents que contenen aquella etiqueta

Taulell d'anuncis : en aquest espai s'anunciarà tot el que tingui a veure amb anuncis d'esdeveniments culturals (premis, concursos, actes, convocatòries), o bé temes concrets de la docu-web o de la biblioteca de Fulleda.

Contacte: formulari de contacte per fer qualsevol petició a la web, funciona com el dels comentaris.

Logotip Ajuntament de Fulleda: des d'aquí es pot anar directament a la web de l'Ajuntament de Fulleda.

Cercar documents

A la capçalera de la pàgina web hi ha un requadre en blanc al costat d'un botó on diu cercar.

Allà heu d'escriure les paraules que creieu que us ajudaran a trobar un document, i picar sobre el botó cercar. Podeu cercar noms de persona, cognoms, topònims, i altres paraules que creieu que poden identificar un document.

El resultat de la cerca us dirà quins documents s'han trobat amb aquells mots, o bé que no s'ha trobat cap document.

Totes les paraules que apareixen amb un color morat enllacen a d'altres parts dels documents.

Per exemple, el document que veieu a la imatge:

Si piqueu sobre Busquets i Fàbregas, Jaume, dir. C , que apareix en color morat, us envia a una pantalla on us apareix això:

Com veieu mostra les relacions d'aquell autor amb altres documents de la docu-web. En cas que no hi hagués més només mostraria el que estàveu consultant.

Això és vàlid per a qualsevol altre paraula remarcada, sigui editorial, matèria o etiqueta.

Contacte

Per últim, si teniu cap dubte, suggeriment o petició, us preguem que ens ho demaneu per mitjà del formulari de contacte.Veure els documents de la Docu-web