El Clan de l'ós de les cavernes .

Auel, Jean M.

Comentaris:(0)

Un clan nòmada neandertal recull Ayla, una nena cromanyó perduda i ben estranya per a ells: és gairebé tan alta com un home, té els cabells rossos i els ulls blaus. Ayla trobarà en el clan una família i es farà gran aprenent els rígids hàbits que el regeixen, però la seva presència serà cada vegada més conflictiva a mesura que ella no pugui reprimir els impulsos dictats per un cervell preparat per pensar i no sols per imitar, i comenci a transgredir els costums ancestrals del clan. Rigorosament documentada, aquesta novel·la d'impressionant bellesa i força, reflecteix sentiments universals tot submergint el lector en una història humana apassionant.

Mostrar totes les dades

Correr por montaña . manual práctico

Bañuls, Marc

Comentaris:(0)

Córrer per muntanya és ja un esport amb milers de seguidors. Mes a mes es sumen nous aficionats que volen provar la seva resistència i la seva potència camp a través. Però no tots compten amb la tècnica, la preparació i els coneixements que aquest esport exigeix. Marc Bañuls (Dénia, 1986), llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i més preparador físic especialitzat en esports de resistència, ha bolcat en aquest pràctic manual seva experiència i coneixements. L'objectiu, posar en les nostres mans les eines que ens permetin començar i avançar, o millorar les nostres marques. Ens proposa un pla d'entrenament per a iniciats i també pautes d'entrenaments específics, llargs, creuats ... i el que és més important un pla d'entrenament adaptable a cada nivell. No oblida altres aspectes com la nutrició, la recuperació, la força i la resistència, l'ús del GPS, i l'entrenament mental. Finalment ens proposa casos pràctics d'entrenament que podem seguir sense recórrer a preparadors especialitzats.

Mostrar totes les dades

Fermentados gourmet . los fundamentos de la paleodieta

Amodóvar, Miguel, Sandoval, Mario

Comentaris:(0)

Els últims descobriments científics revelen l'extraordinària importància dels aliments probiòtics per a la nostra salut física i mental.El divulgador científic i gastronòmic Miguel Ángel Almodóvar i el xef Mario Sandoval, dues estrelles Michelin i ferm defensor de la cuina saludable, ens presenten aquesta obra gastronòmica i nutricional plena de receptes basades en l'acció probiòtica dels aliments fermentats (grans absents en la cuina tradicional espanyola) .El lector descobrirà els beneficis d'aquesta tendència culinària inspirada en la paleodieta. També aprendrà a adaptar algunes fórmules tradicionals de la cuina asiàtica (com els kimchis o permisos), i altres d'arrel centreeuropea (com el xucrut o el quefir) amb productes clàssics de la nostra cuina. Plats exquisits i fàcils de preparar que aporten al comensal elements probiòtics essencials per a una bona salud.En definitiva, estem davant d'un llibre i compendi veritablement revolucionari que posa d'actualitat fórmules de cuines foranes amb la diversitat i qualitat nutricional de la gastronomia espanyola.

Mostrar totes les dades

Menja't el tarro . 60 receptes vegan-friendly per donar marxa al dia

Vergés, Marta

Comentaris:(0)

En aquest llibre hi trobaràs 60 receptes de tarros per emportar-te l’alimentació saludable allí on vulguis. Aliments naturals, vitals, ecològics i convenients, aquells que vénen directament de la terra, en són el seu al·licient únic i indiscutible.

Mostrar totes les dades